[...] niskich wartości następuje nadmierne wydzielanie kwasu solnego. Zjawisko to jest spowodowane bezpośrednim pobudzeniem wydzielania gastryny przez powstałe odpowiednie sole (chlorek wapniowy lub magnezowy) albo pobudzeniem pośrednim, związanym z alkalizacją bliższego odcinka jelita cienkiego. Podniesienie pH powyżej 5 całkowicie hamuje aktywność [...]
[...] spaść jeszcze 200-400 g! Uwaga! Poniewaz takiemu intensywnemu zbijanieu wagi towarzyszey duża utrata potasu, co prowadzi do bolesnych skurczów mięśni, musisz mieć pod ręką chlorek potasu i asparginian potasu. Parę dni przez startem spożywasz asparginian, w noc przed startem zjadasz go więcej. Gdyby skurcze się mimo to pojawiały, rozpuść [...]
[...] 2,5 g Węglowodany:5,00 g koncentraty białek serwatkowych,witaminy (C, niacyna, E, kwas pantotenowy, ryboflawina, B6, tiamina, folacyna, B12), składniki mineralne (chlorek chromu, fumaran żelazawy, jodek potasu, siarczan manganu, molibdenian sodu, selenian sodu). dalej ci znaleść i udowodnić ze ostrowia to jest chłam i każdy sie pcha bo [...]
[...] sposób można spaść jezcze 200-400 g! Uwaga! Poniewaz takiemu zbojanieu wagi towarzyszey duża utrata potasu co prowadzi do bolesnych skurczów mięśni, musisz mieć pod ręką chlorek potasu i asparginian potasu. Parę dni przez startem spożywasz asparginian, w noc przed startem zjadasz go więcej. Gdyby skurcze się mimo to pojawiały, rozpuść [...]
[...] sposób można spaść jezcze 200-400 g! Uwaga! Poniewaz takiemu zbojanieu wagi towarzyszey duża utrata potasu co prowadzi do bolesnych skurczów mięśni, musisz mieć pod ręką chlorek potasu i asparginian potasu. Parę dni przez startem spożywasz asparginian, w noc przed startem zjadasz go więcej. Gdyby skurcze się mimo to pojawiały, rozpuść [...]
[...] sposób można spaść jezcze 200-400 g! Uwaga! Poniewaz takiemu zbojanieu wagi towarzyszey duża utrata potasu co prowadzi do bolesnych skurczów mięśni, musisz mieć pod ręką chlorek potasu i asparginian potasu. Parę dni przez startem spożywasz asparginian, w noc przed startem zjadasz go więcej. Gdyby skurcze się mimo to pojawiały, rozpuść [...]
[...] spaść jeszcze 200-400 g! Uwaga! Poniewaz takiemu intensywnemu zbijanieu wagi towarzyszey duża utrata potasu, co prowadzi do bolesnych skurczów mięśni, musisz mieć pod ręką chlorek potasu i asparginian potasu. Parę dni przez startem spożywasz asparginian, w noc przed startem zjadasz go więcej. Gdyby skurcze się mimo to pojawiały, rozpuść [...]
[...] jeszcze jest widoczny i lekko odstaje. Jeszcze trochę i bez wątpienia będzie dużo lepiej. Nie rozumiem za bardzo co masz na myśli odnośnie do zwiększenia spożycia soli. Jaki jest tego cel? Warto przeanalizować ile masz sodu w diecie. Jeżeli sporo, to ewentualnie zamiast chlorku sodu używać chlorek potasu lub po prostu zmniejszyć ilość soli.